Sauna Puur (met zwembad)

Sauna Complex PUUR

Panoramische bio-sauna

De  sauna met uitkijk op de tuin. Heerlijk vertoeven in de ruime bio sauna.

Gebruik maken van een "sauna" deed men duizenden jaren geleden al. In veel verschillende culturen en op alle continenten van de wereld. Ook toen bestond veel behoefte aan de warmte en de rust die de sauna de mens gaf.

Infrarood sauna

In een gewone sauna wordt eerst de lucht verwarmd tot 80°. In de infrarood sauna wordt gebruik gemaakt van stralingsenergie die het lichaam tot 40 mm. binnendringt. De infrarood elementen verwarmen voor minder dan 20% de lucht en de resterende 80% wordt direct omgezet in lichaamswarmte.

Positieve effecten van de infraroodsauna:

Stoomcabine

De stoomcabine is een weldaad voor ademhalings- en luchtwegen.
Net zoals de sauna is de stoomcabine een vorm van relaxen in combinatie met lichaamsreiniging.
Verrijkt met eucalyptus, is het stoombad een verfrissende ervaring met een heilzame werking. Het stoombad is supervochtig en veel minder heet dan een sauna (slechts 48°). Ideaal dus voor mensen die minder goed kunnen transpireren.

Jacuzzi

Al vele eeuwen lang worden warm water en massages toegepast voor het bevorderen of in stand houden van een goede gezondheid.
U bereikt een volledige ontspanning en het lichaam wordt door de masserende waterstralen met positieve energieën geactiveerd. De preventieve werking van een jacuzzi is dan ook algemeen bekend. Mensen met een reeds bestaande klacht blijken ook bij regelmatig gebruik van een jacuzzi baat te hebben. De algehele weerstand verbetert; spieren versoepelen zich en pijnklachten nemen af. Het  effect van warm water en lekker bubbelen zorgt ervoor dat het plezierig blijft en niet verveelt.

Verwarmd buitenzwembad

Ons buitenzwembad is verwarmd tot 29° en omringd door ligzetels om heerlijk te genieten en in de zomer lekker te bruinen in de zon.
Heel apart is ons water: PUUR
Het is een vernieuwde chloorarme techniek.
De waterbehandeling is speciaal afgestemd voor de gevoelige huidtypes.

Relaxruimte

Onze relaxruimte is een oase van rust , tv, Sonos eigen muziekkeuze of even relaxen in onze lounge zetels of comfortabele ligbedden,
maar ook genieten van een hapje en een drankje.

Kantelemmer

Heerlijk om na een sauna beurt het koude water van onze kantelemmer over je heen te laten stromen.

Karaf fris water, Regendouche, Douches, Voetontsmetting, Tv , Eigen muziekkeuze Sonos iPad, Minibar, scrubzout, bodymilk.Bekijk de foto'sOpeningsuren Sauna

maandag
8:30 - 0:00
dinsdag
8:30 - 0:00
woensdag
8:30 - 0:00
donderdag
8:30 - 0:00
vrijdag
8:30 - 0:00
zaterdag
8:00 - 0:00
zondag
9:30 - 0:00

Lastminutes

Recenties

Login om te reserveren

Hebt u nog geen login? Klik hier om u te registreren !